FAQ

We hebben de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Misschien staat uw vraag er ook tussen. Niet het antwoord gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

De HVK2GO API zet de inkomende gegevens/parameters om in een snijtekening in DXF formaat.

Wanneer de API gereed is voor uw product ondersteunen wij met het aansluiten van de API. Wij helpen om uw parameters te verzenden en de DXF te ontvangen. Tevens ontvangt u een digitale instructie.
Alle platformen die REST API’ s kunnen aanroepen zijn geschikt. ASP.NET, PhP, Java, VBA, etc.
Het principe van een REST API is dat de respons terugkomt daar waar deze is aangeroepen. Uiteraard zijn er maatwerkoplossingen mogelijk, maar dat bekijken we per project.
Bij elke aanroep stuurt u een Token mee die alleen bij u bekend is. De API zal controleren of deze klopt. Geen goede token, geen DXF.
Maandelijks worden de API aanroepen automatisch bij elkaar opgeteld. Het aantal API aanroepen wordt vermenigvuldigd met de kosten per aanroep.

Het inrichten van de API hangt af van de complexiteit van het product. Veruit de meeste inrichtingskosten zijn ongeveer tussen de 1000 en 2500 euro.

Het kan voorkomen dat de API geen DXF terugstuurt na een oproep. Meld het probleem bij HVK2GO en we gaan er direct mee aan de slag.