Krijg grip op je bestelproces

Meer overzicht en een betere waarborging van kwaliteit met HVK2GO. Het automatiseren van uw bestelproces geeft de zekerheid die nodig is in de productiewereld. Op deze manier kunnen uw klanten altijd rekenen op een snelle, secure afhandeling van hun bestelling.
Stap 1

Bestelling komt binnen via webshop of ERP

De klant plaatst een bestelling op de webshop, of via het ERP Systeem. De ingevoerde afmetingen worden opgeslagen in een XML (of ander aanleverbestand).

Stap 2

HVK2GO zet aanleverbestand om in DXF

Het aangeleverde bestand wordt geautomatiseerd omgezet in een kant en klare DXF. Handmatig tekenen van de bestelling is dus niet meer nodig. Er komt zelfs geen CAD-software aan te pas!

Stap 3

Produceren van bestelling

De kant en klare DXF kan direct naar de machine of verwerkt worden in andere software die in het productieproces wordt gebruikt. Binnen enkele seconden van bestelling naar productie, zonder faalkosten, handmatig werk of afwijkingen van de gebruikelijke kwaliteit.

Calculator

Bereken de voordelen

Met HVK2GO is het handmatig omzetten van bestellingen in CAD tekeningen niet langer nodig. Vul het aantal tekeningen per maand, de gemiddelde werklast per tekening en het uurtarief in via onderstaande calculator voor een schatting van de besparing.

€ - - - -
besparing per maand

Meer resultaat ligt binnen handbereik

Vraag onze experts naar de mogelijkheden om uw productieproces te automatiseren. Plan een demo in voor een vrijblijvend gesprek. Liever zelf zien hoe het werkt? Test de software via onze configurator!